Денчо Владимиров: "Бъфи лобира за България пред Путин"

03.02.2016
Снимка 1

Пътувах в градския автобус, когато по радиото започнаха новините и една от тях бе от устата на някакъв си медиен наблюдател, според когото Путин стоял зад атентатите в Париж, че и зад арабоафриканската сексреволюция в немските градове.

Не се разбра зад какви още злодейства стои Путин, защото шофьорът на автобуса изпсува и смени радиостанцията. За пътниците остана само да гадаят.

Може би медийният наблюдател е известил, че Путин стои и зад историческата снежна буря в миролюбивите Съединени американски щати, зад торнадата, зад   наводненията  в Британия, зад няколко от последните земетресения, цунамита, зад  отварянето на озоновата дупка, зад мистериите на Бермудския триъгълник, зад глобалното затопляне и преместването на земните òси ...

А също, навярно медийният експерт е съобщил и че по лична разработка на Путин не престават да циркулират над САЩ летящи чинии с екипажи на КГБ. Както впрочем агенти на КГБ са и всички забелязани снежни човеци или както още им казват Йетита, които все не могат да бъдат хванати, тъй като живеят в дълбока нелегалност като служители на специалните служби още от съветско време. Напълно възможно е медийният наблюдател по радиото да е приключил с обрисуването на портрета на Путин като злодей и разкривайки  картина от неговото всекидневие в кабинета му.

Ето такава картина:

Седи си той, Путин, пред трилитрова бутилка водка, изпива чаша след чаша, замезва с жива сельодка и натиска по тамагочито пред него команди за това къде из прогресивния Запад да се пръкнат нови торнадата, бури, земетръси , секснападения над западнячки и прочие…

И сигурно, при малко по-голямо напъване на въображението на медийния наблюдател, той би успял да види и как в кабинета на Путин влиза едно огромно българско куче, Бъфи, слага си предните лапи на рамото на своя нов руски грижовен стопанин и казва, на вече понаучен руски език:

- Здравствуйте, БАУ, БАУ, Владимир Владимирович, у меня  молба такая - не изпращайте снежни бури, циклони, наводнения на българите и на моите братя и братовчеди по кучешка линия там, на тях им стига и това природно бедствие, което ги е сполетяло  вече от четвърт век - калпавите управници на прехода! Бау, бау!

- О, Бъфи! - прегръща своето подарено поотраснало българско куче Путин и галейки го, добавя с твърд комисарски глас - Будет на твой хатър! Ты хороший  болгарский друг! Ты мой первый болгарский советчик!  Дай лапу!

 

Колаж: ©Георги Чепилев

 


 

©Христина Мирчева