"Като на кино" на Стаси Кара с премиера в Перото

17.05.2016
Снимка 1

Заповядайте на премиерата на "Като на кино" на 18 май от 19.00 в литературен клуб "Перото"! 

                   Книгата ще бъде представена от Георги Тошев.

Водещ на събитието: Светлозар Желев.

Като на киное дебютната документална книга на очарователната Стаси Кара. В традициите на добрата репортажна журналистика тя разказва за директните си срещи с филмовия свят, за блясъка и цената на известността, за изборите и предизвикателствата, за приключението да се прави кино. В пълния им вариант са включени интервюта с някои от най-големите холивудски актьори, сценаристи и режисьори. Сред тях са: Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Том Харди, Тим Рот, Ема Томпсън, сър Кенет Брана, Камерън Диас, Джейми Фокс, Бенедикт Къмбарбач, Том Хидълстън, Кейт Уинслет, Еди Редмейн, Алисия Викандер и много други.

Станислава (Стаси) Кара e журналист, автор и водещ на телевизионното предаване „Като на кино” (bTV Cinema), но преди всичко страстен киноман. Завършва международна журналистика в Лондон. След спечелен конкурс попада на снимачната площадка на поредица късометражни филми в Лос Анджелис и реализира шанса да проведе серия от звездни интервюта. Най-атрактивните са включени в книгата, а по време на премиерата ще видите ексклузивни кадри от тях!

Събитието е част от XXI САЛОН НА ИЗКУСТВАТА и се осъществява със съдействието на издателство „Колибри". Трейлър на книгата можете да видите 
тук.

Очакваме ви на 18 май точно в 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”! Уелкъм дринк за всеки гост, осигурено от Jameson.

 

Информация: Издателство Колибри

 


 

© Христина Мирчева