"Ново начало" с живопис, графика и скулптура в галерия "Ларго", Варна

28.04.2017
Снимка 1

Арт Галерия Ларго представя

"Ново начало"

сборна изложба

живопис, графика и скулптура

18 април 2017 – 15 май 2017

 Вернисаж: 02 май 2017, 14.00 -18.00 часа

           

До 15 май 2017 в Арт Галерия Ларго може да бъде видяна сборната изложба – живопис, графика и скулптура „Ново начало“. В експозицията са включени художници от цялата страна, както и двама автори от чужбина, участвали във второто издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна.

С живопис се представят Ганчо Карабаджаков от Велико Търново, Росен Рашев – Рошпака от Враца, пловдивчаните Валери Ценов, Юли Шумарев, Александър Димитров, варненците Светлин Ненов, Николай и Марина Русеви. В изложбата са включени графики  на Сергий Храпов от Украйна, Дария Хохрина от Русия и Стефани Костадинова от България. Ценителите ще видят нови пластики на талантливия варненски скулптор Венцислав Марков, както и най - новата серия бронзови релефи, посветени на зодиакалните знаци „Монети от дъното“ на бургаския художник Радостин Дамасков. 

Заповядайте във варненската галерия „Ларго”, на улица „Хан Крум” 8. Вернисажът на изложбата е на 02 май от 14 до 18 часа. Творбите може да разгледате на живо в галерията до 15 май и онлайн в сайта ни на www.largogallery.com.

 

 Информация: Нели Вълчева, галерист

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics