"Имагинерум" - изложба комикси, илюстрации, графики на Емилиян Вълев и Станимир Вълев в Стара Загора

16.05.2017
Снимка 1

 

Емилиян Вълев и Станимир Вълев 

представят

 

"ИМАГИНЕРИУМ" 

изложба комикси, илюстрации, графики

 

Откриване: 26 май 2017 от 19.00 часа

Къщата на архитекта, Стара Загора

 

 

С удоволствие споделяме с Вас новината за наша самостоятелна изложба "ИМАГИНЕРИУМ" в арт пространството Къщата на Архитекта, Стара Загора.

 

НИЕ СМЕ

 

Емилиян Вълев и Станимир Вълев - братя, художници, писатели.  Творбите ни се радват на международни успехи. Каним Ви на вълнуващо пътешествие в създадените от нас светове от текст и картина на нашата изложба "ИМАГИНЕРИУМ" в периода 26 Май - 26 Юни 2017 в "Къщата на Архитекта"!   

Можете да научите повече за нас на нашият блог:  http://eandspresent.blogspot.bg/  или чрез Фейсбук страницата на нашата графична новела - „Под Моята Кожа” - Графична Новела на Емилиян Вълев и Станимир Вълев.

Нашият блог в AMILOVA.COM –международен сайт и онлайн общност за комикси, манга и видео игри с над  600 автора и над 80 000 членове: http://www.amilova.com/en/members/42691/eandspresent/.

Статията за нас в. Lambiek Comiclopedia – най-внушителната илюстрована енциклопедия с илюстровани статии за над 11, 000 международни комикс автори: http://www.lambiek.net/artists/v/valev_emiliyan_stanimir.htm.

С удоволствие споделяме с Вас нашия късометражен анимационен филм “In The Mood”. Това е адаптация по едноименния наш комикс, представян в изложбени програми в Сърбия, Румъния и България. Публикуван в Румъния, САЩ и на испански език в Аржентина: https://www.youtube.com/watch?v=KlM0zzjmXVs.

 

Информация: Емилиян Вълев и Станимир Вълев

 
 
 

 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics