НОВИ КНИГИ: Янислава Вълкова и "Преди изгрев слънце"

09.06.2017
Снимка 1

 

Младата журналистка Велина пише материал за празника "Еньовден". Неусетно е въвлечена в рисковано приключение. Погълната от древните ритуали, тя не допуска, че наблизо дебне убиец.

Романът ми е дебютен и излезе в края на месец март. Той е микс от няколко жанра- криминален, ърбън фентази, приключенски, поръсен е с щипка любов. (Я.В.)

 

  • Откъс от романа "Преди изгрев слънце", изд. Монт, София

 

Вятърът си играеше с побелелите къдрици на жрицата и те хвърчаха хаотично около главата й. Тя не потрепваше, не ги приглаждаше с ръка, сякаш не усещаше нищо. Погледът й отнесено гледаше сините вълни на морето и птиците, прелитащи над тях. Бели, пухкави облаци се носеха в далечината и идваха към брега. Картини от отдавна отминали времена изплуваха в съзнанието й. Потънала в себе си, тя си припомняше всеки миг на  щастие, когато е обичала, правила е добро или е помагала на нуждаещите се. Пред очите й минаваха образите на близките й хора, семейството й. Повечето от тях вече бяха покойници. Но Неговият образ се връщаше непрестанно и не й даваше мир. В сърцето й остана само един мъж - ТОЙ! И тази любов не бе изживяна докрай. Прекъсна в момента, когато бушуваше най-силно.

Болеше я дълго след това. Болеше я и сега. Близостта между тях приключи, защото нямаха правото да се изправят срещу  дълга, хората и обстоятелствата. Съдбата им беше решена, преди да се срещнат и те напълно осъзнаваха това. Чувството на обреченост витаеше нощем в прегръдките им.

 

  • Думи за книгата

 

"Ето че и в България е възможно майсторско съчетание на съвременен реализъм, приключения, страсти, напрежение и зрелищен екшън. "Преди изгрев слънце" е роман - находка, който ще ви държи в прегръдките си от първата до последната страница! Готов за филмиране!".

Стефан Командарев, кинорежисьор

 

  • Премиера

 

Представянето на книгата предстои на 04 юли 2017 от 18.30 в книжарница Сиела, Варна.

 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics