по заглавие   по съдържание

Елмър се среща с Чудовището в Park Cente в София

30.03.2018
Снимка 1
 
Жанет 45 и фондация "Детски книги"

представят
 

Елмър и чудовището

от Дейвид Маккий

1 април 2018 от 15:00

Park Center Sofia, ет. 3, бул. Арсеналски 2

 

Елате на премиера на най-новата книга за карирания слон Елмър! Научете кое е Чудовището и се запасете с добри идеи за непредвидени срещи от подобен тип!

Тази прекрасна книжка от прочутия Дейвид Маккий ни учи, че когато продължаваме да вървим напред въпреки всички препятствия, често откриваме, че най-големите ни страхове могат да се превърнат в наши приятели. 

Героите от поредицата "Елмър" въвеждат децата по ненатрапчив и забавен начин в сериозни теми – за различността, за емпатията, за споделянето на важни неща (обич, щастие, надежда), за страховете и справянето с тях. Серията е предназначена за деца от 2 до 7 години. 

Прекарайте един час от неделния си следобед заедно с героите от поредицата! Забавлявайте се и рисувайте с тях.

*  *  *

Три години след излизането на първите четири заглавия от серията на български език, интересът към поредицата „Елмър“ непрекъснато нараства. Жанет 45 планира да отпечатва всяка година по четири нови книжки от световноизвестната детска поредица, която към момента се състои от 34 заглавия.

В началото на май 2018 г. очаквайте и шестата книжка за любимия на всички деца кариран слон: „Елмър и дъгата“.
 

Информация: ИК "Жанет 45"

 

Заглавие: Елмър и чудовището
Автор: Дейвид Маккий
Превод от английски: Манол Пейков
Оформление: илюстрации: Дейвид Маккий
Цена: 9.99 лв.
Брой страници: 32
Дата на издаване: 03.2018

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.