Конкурс за фантастичен комикс "Паралелни реалности" обявява клуб по фантастика, евристика и прогностика "Аркадий и Борис Стругацки"

19.04.2018
Снимка 1

Клуб по фантастика, евристика и прогностика

"Аркадий и Борис Стругацки"

и Младежки дом гр. Пазарджик

обявяват

Съпътстващ конкурс за фантастичен комикс.

 

Тема: Паралелни реалности

Възрастова група – младежи до 35 години

Формат: А3 или  А4 и електронен носител

Обем на комикса: без ограничение

Техника: Свободна

Комиксът трябва да има драматургично завършен сюжет.

Конкурсът е явен, вписвате имената си под заглавието на творбата.

Творбите ще се приемат до 20 август 2018 година.

Участниците изпращат творбите си на хартиен носител и диск на адрес: 4400 , гр. Пазарджик, Младежки дом, ул. „Екзарх Йосиф“ №6 за Конкурс за фантастичен комикс

Уточняващи въпроси на имейл: [email protected]

Брой творби:По един комикс  от участник.

Ще приемаме непубликувани на хартия комикси, както и ненаграждавани в други конкурси. С предимство ще са досега непубликуваните в интернет.

Награда: Комиксът, оценен на първо място, ще получи парична награда на стойност 300 лв. Награденият автор ще бъде обявен на националния конвент Булгакон 2018.

Жури: Георги Чепилев – Диаскоп комикс, Ивз Андонова, Никола Стоименов, Иван Величков и Дани Коцева.

 

ПРАВО НА СОБСТВЕНОСТ, ПРАВА ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПУБЛИКАЦИЯ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯТА, УЧАСТВАЩИ В КОНКУРСА

Авторското право върху изпратените творби остава собственост на участника в конкурса. С акта на самото изпращане на творбите посочените в тях автори се съгласяват Младежки дом-Пазарджик да придобие правото да използва  изпратените творби или части от тях  свободно и безсрочно  с нетърговска цел  , без заплащане на компенсационно или каквото и да е друго възнаграждение, като правото включва възпроизвеждане, разпространение и използване по всякакъв начин, с всякакви средства и върху всякакви материални носители, включително за изложби, публикации и реклама на дейността на Младежки дом-Пазарджик.

 

Информация: Дани Коцева, тел.: 0879605625

Още по темата тук

Конкурс 2017


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.