"Имагинериум" на Емилиян и Станимир Вълеви в Нощ на литературата в Стара Загора

10.05.2018
Снимка 1

Радваме се отново да работим с нашите приятели от библиотека „Родина“, Стара Загора.

На 9 май 2018 се проведе Нощ на литературата. Една от темите тази година е Българска литература в превод. По този повод, заедно с библиотека „РОДИНА“, предложихме нещо специално на посетителите на Кафе „Августа“ (РИМ), Стара Загора. „ИМАГИНЕРИУМ ФРАГМЕНТИ“-малка книжка, събираща фрагменти от наши комикси от албума ни „Имагинериум“. 

„ЖАЖДАТА“ е на езика на Сервантес-Испански, както е бил публикуван в Аржентина.

„ГЛАСЪТ НА САТОРИ“ е на езика на Пушкин-Руски, както е бил публикуван в Русия.

„СТРЕЛА НА ВРЕМЕТО“ на езика на Шекспир-Английски, както е бил публикуван в САЩ.

„МОСТЪТ“ и „РЕСТАРТ“ на български език, както са публикувани в нашата книга.

На 9 май поставихме и началото на изложбата „ИМАГИНЕРИУМ ФРАГМЕНТИ ОТ КНИГАТА“ в библиотека „Родина“. Посетителите на „Родина“ ще могат да прочетат комикса „МОСТЪТ“ в цялост, докато си избират нова книга. Нашият комикс албум „Имагинериум“ подарихме на библиотеката и вече можете да го наемете от богатия им каталог от разнообразна и качествена литература.

 

Информация: Емилиян Вълев и Станимир Вълев

GSM:0878785563

[email protected]

 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.