Денчо Владимиров: Сензация! Летяща чиния на Мондиала!

12.07.2018
Снимка 1

 

Съобщаваме първи!                                         

Група почерпени запалянковци съобщиха за видяна летяща чиния над  стадионите в Москва, Санкт Петербург, Нижни Новгород, Сочи, Саратов и Казан.

Очевидно някакъв извънземен екипаж е забелязал необикновено огромното  струпване на земни жители от цял свят в Русия и е решил да провери на какво се дължи тази глобална миграция на Хомо Сапиенс. Така и извънземните са попаднали на мачовете от световното първенство в Русия и в пълно недоумение са ги наблюдавали. А накрая са изпратили с есемес доклад до тяхната си планета от далечно съзвездие, като докладът е прихванат със смартфон от петокласника Митко от третия етаж на блок "Минзухар" в Пловдив.

"Докладваме, рапортуват извънземните, че открихме безспорни форми на живот на Земята, но това още не означава, че сме открили и разумен живот.

Защото, наблюдавайки отгоре случващото се по стадионите, ние сме в пълно недоумение и не разбираме защо се ритат така неразумно и  зверски земните жители, та ги изнасят ранени с носилки? Може би така воюват помежду си? 

Не разбираме и поведението на земните жители - та какво толкова възторжено е станало от това, че някаква кожена топка пълна с въздух е влязла в някаква мрежа, та 11 мъже след това се прегръщат като луди от радост, а по трибуните около тях други сто хиляди луди подскачат, чупят пейки, палят фойерверки и гърмят с бомби... И всичко това - на фона на извисил се до небесата глас на някакъв Хомо Сапиенс от коментаторска кабина, повтарящ като най-луд пред микрофона само една дума ГООООЛ!"

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.