НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК ЗА "ДИАСКОП" ОТ ДЕНЧО ВЛАДИМИРОВ - "ЕЛХА ОТ САТИРИЧНИ ИГЛИ"

27.11.2013
Снимка 1

ПРИЛИКА

По какво политическите партии по цял свят си приличат с рибата?  С това, че се развалят откъм главата…

ПАРАДОКС ВЪВ ФИЗИКАТА

В природата все още няма друг случай на магнетизъм между органична и неорганична  материя - от   неудържимото  привличането на хора  от … златото.

ЕВОЛЮЦИЯ

 У нас, в България, замислена първоначално  като мултикултурна, средата  за живот се оформи все по-ясно като  мутрикултурна.

ПО ПОВОД НА ЧЕСТОТО ОБЪРКВАНЕ НА  ГРУЗИНСКИТЕ  ИМЕНА ПО СВЕТА

 В България,както и вредом по света, с невероятен успех  преминават концертите на  световноизвестния национален  балет на Грузия „Сухиашвили”. Неслучайно  балетът се обявява  на  афишите  за най-доброто шоу  и на Бродуей. ”Сухиашвили” се харесва и от германците. Само дето някои стари немци много се стряскат, когато някой се обърка и вместо „Сухиашвили” обяви, че предстои отново идването на Джугашвили…

КОГА  НАСТЪПВА СТАРОСТТА?

Сигурен признак  за остаряването на един мъж? Тогава, когато той установи, че чувствотo, което изпитва към притисналата се плътно до него хубавица на десния политически митинг,  е само … другарско!

ВНИМАНИЕ,  МЪЖЕ!

Мъжът още с падането си на колени пред любимата жена в обяснение се поставя в положението на капитулирал и сдал се в плен.

РАВНОСМЕТКАТА  ОТ  ДЕМОКРАТИЧНАТА ПРОМЯНА

 За  по-малко от четвърт век  България от Страната на  социализма се превърна в Страната на социалните трапезарии и  социалисти - милионери.

БЕЗПЛАТЕН УРОК ЗА СЪВРЕМЕННИ ЖУРНАЛИСТИ

 Закон номер 1: Бъдете актуални ! Ето го най-важното качество за всяка журналистическа публикация, особено при новинарите. Саламът и новините по това си приличат, че винаги се консумират  пресни. ..