ДАДА стана на 100, НО ПОЕЗИЯ на 3: Абсурдистко парти с награди, разходки из Лондон и технични джаджи за 7-ми брой

09.02.2016
Снимка 1

ДАДА стана на 100, НО ПОЕЗИЯ на 3

 

 

Абсурдистко парти с награди

 

Заповядайте на среща с НОП на 12 март 2016 в The Muse, ул. Бачо Киро 24, София, от 18 часа. По време на събитието, което ще катурнем по абсурдисткия наклон, ще бъдат връчени дървени медали на видни и невидни автори на нашето списание. Голямата награда МДК (Мощен дървен куб) за най-лошо публикувано някога в НОП стихотворение остава засега у мен, Петя Хайнрих,  (или може би у Весела Кучева?) освен ако не се намери смел поет, който веднъж да извърши обратното на онова, което се върши редовно. Обратното на редовното би било не да четка публичния си поетичен фасон с похвали за себе си и поезията си, а да обясни до 21 февруари 2016 в имейл до [email protected] защо неговото публикувано някога в НОП стихотворение е най-лошото.

 

Моля, приемете с хумор тази покана за самобичуване, уверявам ви, че МДК-то си заслужава подобно плитко одраскване!

 

Абсурдистки лист

 

По време на абсурдисткото парти ще бъде раздаван НА НОНА абсурдисткият лист – веднъж и завинаги. Публикация на ваш текст в този лист е чест и ви гарантира отсъствието на одобрение, слава и хонорар. Изпращайте вашите текстове за НА НОНА абсурдисткия лист до 21 февруари 2016. Подробности: http://nopoezia.com/2016/01/01/на-нона-абсурдисткият-лист/

 

Технични джаджи за 7-ми брой

 

За бр. 7 на НО ПОЕЗИЯ очакваме вашите текстове до 13 март 2016 на [email protected] . Темата е техническа, но добре дошли са стихотворения и извън нея, също есета и материали, свързани с поезията изобщо. Приемаме и преводи с изяснени авторски права. 

 

Седмични разходки из Лондон

 

НО ПОЕЗИЯ излиза само на хартия, а електронната жажда по НОП можете да утолите, като следите редовните седмични „Лондонски поетически разходки“ – с вече над 50 стихотворения, подбрани с внимание и удоволствие от НО ПОЕЗИЯ за четящите на български в Лондон и навсякъде: http://bulgariansinlondon.com/blog/project-type/поезия/

 

Абсурдисти по всички писти, очакваме ви в добро настроение на 12 март при 24-та муза на Бачо Киро, за да отпразнуваме НО ПОЕЗИЯ. 

 

 

Информация: Петя Хайнрих, НОПоезия

 

Снимка: Весела Кучева

 

 


 
©Христина Мирчева