Художници от различни поколения с изложба в "Галерия 28", Пловдив

13.02.2018
Снимка 1

В неделя, 18 февруари 2018 от 18.00 ч. в "Галерия 28" ще бъде открита съвместна изложба на Динко Ненов - керамика, Минчо Панайотов - живопис и графика, Петко Караколев - скулптура и Пламен Бешков - живопис. 

Настоящата изложба е първата по рода си изложба за изящни изкуства в „Галерия 28“.

Експозицията представя художници от различни поколения, творящи в различни  области на изобразителното изкуство, а именно - в живописта, графиката и скулптурата в своеобразните й форми.

Авторите са уникални като художествен  изказ, но и допълващи се същевременно. Точно това прави събитието интересно, богато на форми и възприятия.

Като обединяващо звено в общата изява на групата автори е нужно да споменем, че Минчо Панайотов - един от доайените на пловдивските художници, е и куратор на изложбата.

 

Автори на творбите:

1. Петко Караколев, бронз
2. Динко Ненов, керамика
3. Пламен Бешков, живопис
4. Минчо Панайотов, живопис и графика

 

Информация: "Галерия 28", Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника!