Месец на буквите в издателство Колибри

04.05.2018
Снимка 1

 

За всеки по нещо в навечерието на 24 май!

 

Този месец отбелязваме 24 май - Денят на българската писменост и култура! Вярваме, че за всички ни буквите, литературата и ценните книги са кауза, за която сме готови да се борим! Именно по този повод решихме да създадем промоция от над 250 заглавия, които са ваши с отстъпка от 20%. Едни от най-смелите и талантливи български автори, сред които Катерина Хапсали, Георги Тенев, Петър Крумов, Владислав Тодоров, са напълно достойни да се изправят рамо до рамо с най-изтъкнатите световни пера в литературата! За нас е чест дa насърчаваме четенето на висококачествена литература.

В намалението са включени и десетки учебни помагала и речници, които да ви помогнат да комуникирате със света на различни езици! 

Възползвайте се от промоцията от 4 май до 31 май! Над 250 заглавия с -20%! Безплатна доставка за България при поръчка над 30 лв. 

* Намалението важи и за двете фирмени книжарници на изд. "Колибри": София, ул. Иван Вазов 36; София, пл. „Славейков“ 3

 

Информация: Издателство Колибри, София

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.