"Изкуството да управляваш живота" си и други въпроси от "Не си отивай, щастливецо!" на Светозар Гледачев в галерия Резонанс, Пловдив

06.12.2018
Снимка 1

Галерия Резонанс ви кани най-любезно на 12 декември 2018, сряда, от 17.00 часа да присъствате на беседа "Изкуството да управляваш живота си", изнесена от Светозар Гледачев.

На срещата ще бъдат застъпени и други въпроси от книгата му "Не си отивай, щастливецо."

 

Там той учи как да поемете по пътя на щастието, след това парите сами ще дойдат при вас, а в края на пътя - не си отивай, щастливецо! Тази книга не е икономика, не е философия, не е социология. Тя е всичко това, взето заедно. Разгледани са социални проблеми от философска гледна точка, подплатени с икономически факти. Картината на самия живот. Толкова различен за всички, но еднакъв в основата си и законите, които го управляват. Тази книга търси и намира общото, което ни прави хора. Желанията ни правят различни. Като не ги осъществяваме, ставаме нещастни. И страдаме, като искаме да сме богати, чрез парите. 

Доволният от себе си, е богат.

(Лаодзъ)

Няма път към щастието. Щастието е самият път. Освен знанията, в нея ще откриете метода за разгадаване на проблемите и разрешаването им. Ще разберете, че светът има изцяло икономическа същност. Животът не е сложен, ние го правим такъв. Това е още една книга, още една крачка по пътя към познанието и себепознанието. С нея ще се променим и ние към по-добро. 
Единствено непроменимото е промяната!

Не се променят само най-мъдрите и най-глупавите.

(Конфуций)

За останалите като нас е време да се променим.

 

Информация: Антония Димитрова, галерия "Резонанс", Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.