С изложба на Владимир Шунев галерия Дяков открива пролетния сезон

02.03.2019
Снимка 1

Галерия Дяков представя

Владимир Шунев

изложба живопис

07 мар 2019 - 29 март 2019

Откриване: 07 март 2019 от 18.00 часа

Владимир Шунев е български художник, който е в изложбените зали на страната и чужбина от 1990 г. Член е на СБХ от 1992 г., носител на престижни награди в България и Ливан. Канен е и е участвал в редица пленери в България и чужбина. Автор е на десетки самостоятелни изложби в страната и в други страни по света, в това число и в Пловдив.

Галерия „Дяков“ е представяла  работи на Владимир Шунев от цикъла „Древни рисунки от пещерите на България“ през 1998-ма година. Оттогава той присъства сред авторите на Галерията в депо.

Сега, след 21 години прекъсване, топлата му и изящна живопис отново ще бъде представена в камерното пространство на Галерия „Дяков“ в самостоятелна изложба, с която галерията открива пролетния си сезон.

Информация: Анна Дякова, галерия Дяков, Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.