"Дневникът на един бинокъл" от Ангелина Василева: Премиера с благотворителна цел

21.05.2019
Снимка 1

Лъч надежда за кампанията "Заедно за Иван" - към момента са събрани половината от парите, за да започне лечението му в Израел!

Време: 22 май /сряда/ от 18.30 часа

Място: Цветната веранда, Медицински център МЕДИВА

Медицински център МЕДИВА и кампания „Заедно за Иван“ имат удоволствието да Ви поканят на представянето на новата поетична книга на Ангелина Василева „Дневникът на един бинокъл“, издателство „Карина М“, 2019 г. 

Поетичната вечер ще се състои на 22 май /сряда/ от 18.30 ч. на Цветната веранда в Медицински център МЕДИВА, ж. к. Люлин – 6, бул. „Джавахарлал Неру“ № 33. 

Книгата ще бъде представена от издателката и литературна критичка доцент д-р Мариана Тодорова и д-р София Филипова, литературовед и главен редактор на сп. „Хайку свят“. 

Събитие с благотворителна цел

Събитието е с благотворителна цел, като събраните средства ще бъдат използвани за лечението и трансплантцията на костен мозък на тежко болен млад човек - Иван е кинезитерапевт в Медива
Моля, помогнете в борбата за един живот, да му дадем шанс да бъде жив и здрав до дъщеря си, съпругата си, сред приятелите си, с колегите си в реалния свят – тук, сега и занапред!

Транспорт от центъра на София

С метро – метростанция Люлин – пресичате трамвайната линия и през междублоковото пространство стигате до магазин „Фантастико“. МЕДИВА е на срещуположната страна на булеварда.
С тролей 7 – спирка ул.605 /при „Силвър център“/

Очакваме Ви!

 

Информация: Ангелина Василева

 

Стихотворения от книгата в "Диаскоп":

Ангелина Василева: "В сърцето на пейзажа твоя силует"

 


 

© Христина Мирчева

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.