Милена Мишева с изложба живопис в галерия Дяков, Пловдив

15.10.2019
Снимка 1

Галерия Дяков представя

Милена Мишева

изложба живопис

17 октомври – 02 ноември 2019

Откриване: 17 октомври 2019 от 18.00 часа

 

Галерия „Дяков“ представя за втори път в самостоятелна изложба изкуството на Милена Мишева - веднъж през март 2017 и сега - на 17 октомври 2019.

Милена Мишева е художник, който не досажда с медийно присъствие. Уж тихо и кротко, но всъщност с твърдост и постоянство създава своите неща такива, каквито смята, че й отиват.

Автор е на редица самостоятелни изложби и участия - у нас и в чужбина. Не прави често изложби, работи бавно и твърде прецизно, с висока лична взискателност към това, което ще покаже извън ателието.

На 17 октомври 2019, четвъртък, в 18 ч. ще представя Милена Мишева в специално създадена за тази изложба колекция от творби, рисувани и селектирани през последните две години.

 

Информация: Анна Дякова, галерия Дяков, Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.