Денчо Владимиров на изборна вълна: "В орбита около билбордовете" или как предизборните плакати спасили планетата Земя от лошите извънземни!

21.10.2019
Снимка 1

РАЗКРИВА СЕ ТАЙНАТА НА ПИРАМИДИТЕ

Като виждаме по билбордове, по улици и мегдани сега, гигантските лица на кандидатите за кметове, започваме да си мислим:

„А не са ли и пирамидите, и гигантските каменни глави на Великденските острови просто останали непочистени предизборни материали от онова време?“

 

СЛУЧКА ОТ БЪДЕЩЕТО

7019 година. 
Нейде на територията на древния град, 
някогашна  Европейска столица на културата.

 

Археоложката Мария Чингапук извика с все сила „Еврика!“ и веднага свика пресконференция с коктейл, на която направи  достояние на научната общност епохалното си откритие.

- Майни,- извика развълнувана тя и даже изтърва от вълнение телефона си, световна марка „Джумаята“. – Ставаме свидетели на важно откритие – някога по тези земи далечните наши предци са били с гигантски размери, били са с гигантски лица, уши, носове и сигурно са били и с гигантски крака, ръце и други органи, размножителни и прочие. Ето какво открихме при разкопките!

И  всички ахнаха.

Пред тях се разкриха няколко  оцелели огромни снимки на хора-гиганти, мъжете с вратовръзки, жените – с много червило и грим, с обеци.

А на снимките - някакви древни текстове на кирилица, с разгадаването на които веднага се заеха професори и назначените им с връзки асистентки.

Гигантските снимки, от които надуто гледаха гигантските лица на живелите някога в тези земи хора, бяха … оцелели щамповани платнища от древни предизборни билбордове!

А се направи с това през 7019 година и друго откритие – че благодарение на тези предизборни билбордове по някогашните български земи, е била спасена преди 5000 години планетата Земя от … нашествие на лоши извънземни.

Тогава, през есента на 2019 година, тъкмо били вече готови извънземните да нападат с хуманитарни бомбардировки и десант земляните, и ето че един от тях изумен открил нещо.

- Елате да видите, бе, елате – казал той на началниците си и ужасените му три очи само дето не изскочили от орбитите – елате да видите какви гиганти живеят на тази планета Земя! Я сме кацнали там, я са ни изкльопали като снакс!

И показал чрез телескопа предизборни билбордове от български градове, на които се виждали мъже и жени с огромни глави и лица, част от които гледали страшно и  кръвожадно, а други заканително се подхилвали.

Лошите извънземни си плюли в пазвите от страх и така планетата ни се разминала от нашествието им.

Късмет! Спасили са ни пустите му билбордове!

 

Фото: © Диаскоп

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.