ГХГ - Пловдив отваря врати за посетители на 14 май 2020 година с "Пътят. Продължаваме заедно" на художника Емил Миразчиев

13.05.2020
Снимка 1

ГХГ - Пловдив да отвори врати за посетители.

Това ще стане на 14 май.

Служителите на галерията ще бъдат с индивидуални средства за защита, с маски трябва да бъдат и посетителите. Те ще се пропускат в експозиционните зали така, че да не се образува струпване на хора.

Първата изложба, която ще посреща почитатели на изобразителното изкуство, е "Пътят. Продължаваме заедно" на художника Емил Миразчиев, подредена в Зала "2019" на ул. "Гладстон" №32. Тя ще бъде отворена за публика също на 14 май с обичайното работно време от 9.30 до 18 часа. 

Изложбата ще продължи до 12 юни.                                                                                    

Същеврменно на 14 май ще отворят врати и постоянните експозиции на галерията в Стария град: на Енчо Пиронков,  "Георги Божилов - Слона", "Икони", "Цанко Лавренов"/ "Мексиканско изкуство". Поради пренареждане на изложбения график засега остават затворени за публика Залите за временни експозиции на ул. "Княз Александър I"№15, Галерия "Капана" и "Баня Старинна".

 

Повече за изложбата "Пътят" вижте в "Диаскоп".

 

Информация: Мариана Китипова, Връзки с обществеността, ГХГ - Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.