АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив стартира кандидатстудентската кампания с безплатни онлайн консултации

30.03.2021
Снимка 1

В дните 8, 9 и 10 април 2021 г. Департаментът за езикова и специализирана подготовка при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив /АМТИИ/, организира безплатни онлайн консултации за кандидат-студенти, обявиха от висшето учебно заведение.

Желаещите могат да се запишат на тел. 032/601 464

Предварителните онлайн кандидатстудентски изпити ще са през месец май 2021 г. Актуализираната допълнителна информация и условия за участие ще могат да бъдат проследени в сайта и фейсбук профила на Академията.

За специалностите „Българска народна хореография“ и „Балетна педагогика“, както и за всички останали специалности, подготвителни курсове ще се проведат през месец юни. На сайта на АМТИИ ще бъдат посочени точните дати.

АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив

е едно от най-авторитетните висши учебни заведения по изкуствата в страната и единствено по обхвата на своята мултижанровост. Академията обучава в степени бакалавър, магистър и доктор в множество специалности от различни изкуства: педагогика на обучението по музика или по изобразително изкуство, изпълнителско изкуство (класически, народни или поп и джаз инструменти или пеене), дирижиране (класически или народни хорове и оркестри), българска народна хореография, балетно изкуство, графичен дизайн и фотография, сценография, църковна живопис, дизайн на облеклото, графика, скулптура, мултимедия и виртуална реалност, тонрежисура, артмениджмънт и др.

Стремежът на ръководството на Академията е тя да бъде съвременно и динамично европейско учебно заведение и да следва най-високите образователни стандарти. Академичната общност е съставена от утвърдени преподаватели и учени във всички сфери на изкуствата, дизайна, педагогиката и мениджмънта. Академията има активни работни и договорни сътрудничества с редица авторитетни български и чуждестранни културни институции, академии по изкуства и университети, което предоставя възможности за осъществяване на творчески проекти и успешна професионална реализация на възпитаниците на АМТИИ.

През 2019 година Академията получи поредната високо оценена институционална акредитация за следващите шест години. Дипломите за бакалавърска, магистърска и докторска степени от АМТИИ са признати навсякъде по света.

 

Информация: Катя Стойкова

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.