Навръх Цветница Човешката библиотека чете "Зелени разкази" в полза на дивата природа

20.04.2021
Снимка 1

25 април 2021 от 15.00 часа

Клуб за настолни игри "Абордаж"

ул. Веслец 22, София

За 25 април, неделя, подготвяме раззеленяващ книжен празник с благотворителен уклон :). Навръх Цветница от 15 ч. в клуб за настолни игри „Абордаж“ на ул. Веслец 22  ще си припомним „Зелени разкази (ама наистина)“ на Човешката библиотека, ще чуем аудиозапис на авокадо и накрая ще се отдадем на засаждане на малки стайни растения, които всеки може да си отнесе вкъщи и да им се радва! :)

ВАЖНО:

Запазете своето място с писмо до poslednorog-въ-gmail.  

По ваш избор и преценка ще можете да оставите лепта за растенията – средствата ще бъдат дарени за опазване на дивата природа http://fwff.org/BG. Хващаме вълната от благотворителни събития в „Абордаж“ в полза на лешоядите в България:
- лекция за лешоядите с д-р Атанас Грозданов на 21 април от 19 ч. 
https://www.eventbrite.com/e/146181230997
- книжни изкушения с вдъхновителите Trouble Bakers ^_^ http://troublebakers.eu – разпродажба на книги на 24 и 25 април от 11 до 15 ч. непосредствено преди нашето събитие.

По този начин отбелязваме Деня на Земята, защото е важно всеки ден неуморно и систематично да подпомагаме добруването и разцвета на природата и нейните многолики обитатели по разнообразни и находчиви начини!

Ще имате възможност да си купите нашите Зелени разкази на хартия. Имаме и електронно издание, което се разпространява свободно и без защити, можете по всяко време да си го поръчате на poslednorog-въ-gmail.

Ако метеорологичните условия позволяват (очертава се хубав ден), домашната градинарска работилница ще се проведе на тротоара пред „Абордаж“, но преди това ще четем вътре при ограничен брой мечета заради противоепидемичните мерки.
Растенията също са краен брой ;), но са доста, непретенциозни и очакват своите нови приятели!

Очакваме ви с нетърпение в дома и духа на живата медовина!

 

Информация: Калин Ненов, Христина Димитрова, Човешката библиотека

Фото: FWFF

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.