Дружеството на пловдивските художници ще раздаде годишните си награди на Никулден

02.12.2022
Снимка 1

ГХГ Пловдив представя

ДПХ

Годишна изложба 2022

живопис, графика, скулптура, N форми

06 - 31 декември 2022

Откриване: 06 декември 2022 от 18.00 часа

Зала "2019"

На светлите празници Никулден и Рождество Христово Дружество на пловдивските художници ще представи традиционната си Годишна изложба пред приятели, колеги и ценители на изкуството. Предесдателят на ДПХ Снежана Фурнаджиева кани пловдивчани да съпреживеят заедно с авторите „една магическа вечер, в която ще изпълним отново творческото пространство на ул. „Гладстон“ 32 с цветове, форми и послания - светъл завършек на отиващата си 2022г. Ще бъдат връчени годишните награди за живопис, графика, скулптура, N форми, млад автор и награда на кмета, определени от 5-членно жури“.

Годишната изложба на Дружество на пловдивските художници се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар за 2022г.

Тя ще продължи до 31 декември, а входът за публиката е свободен.

 

 

Информация: Мариана Китипова, Връзки с обществеността, ГХГ - Пловдив

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.