Представяне на стихосбирката "Повей от глухарче" от Десислава Стоянова

12.03.2024
Снимка 1

12 март 2024 от 18.30 часа

Клуб Журналист, София

Над двеста парашутчета със семена от глухарче литват за да се засеят в земята и да се размножат.Така е и при хората и техните душевни и външно проявени светове! Заповядайте, ще се радвам да ви видя на събитието!

 

Десислава Съботинова Стоянова - liulina

Родена е на 16.09.1978 г. в гр. Сандански, икономист по образование и по професия. Живее в гр. София. Пише от дете, но започва да публикува за първи път в интернет пространството през 2004 година. Има награди от няколко литературни конкурси за свои разкази. В сайт https://hulite.net/ има публикувани повече от петстотин произведения и там използва псевдоним  liulina. Има три участия в „Джобен фестивал“,  ателие „Пластелин“  в гр. София, Има отпечатана и издадена самостоятелно книга с разкази със заглавие „Теоретична мултивселена“. Издаден роман от издателство „Многоточие“ със заглавие „Обикновен живот“. Участва в множество сборници, алманаси, списания и вестници. Член на Конфедерацията на българските писатели – Бургас, Враца.

 

Десислава Стоянова в Диаскоп

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

    Българска култура, комикси, художници, изкуство

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.