Комикс албумът "Имагинериум" на Емилиян Вълев и Станимир Вълев е вече по книжарниците

22.04.2018
Снимка 1

 

Ексклузивно само в две елитни столични книжарници - "Български книжици" и "Нисим" - търсете комикс албума „ИМАГИНЕРИУМ“ от Емилиян Вълев и Станимир Вълев – пространство, посветено на въображението.

 

Добре дошли в нашия Имагинериум!

Неутолимото любопитство и търсене, дивата енергия, нестихващото вдъхновение, гладът за нови светове и картини. Това води писателите и художниците в танца с дълбоката и поглъщаща тъмнина на туша върху жадната и необятна белота на хартията. Сред дебрите на въображението изникват пулсиращи образи, прескачащи от жанр в жанр. От сюрреализма на сънищата – в дистопията на киберпънка, от красотата на магията – в суровостта на ноара, от естествеността на драмата – в смеха на алегорията, от наситените батални сцени – в тихите, въздействащи и емоционални моменти. И не спира!

През 2017 година направихме своята самостоятелна изложба „Имагинериум“. Тя е и вдъхновението за този албум, събиращ наши кратки комикси. Някои вече представяни на международни форуми, изложби и фестивали или публикувани в антологии и списания в България и чужбина. Събрани за първи път и специално за Вас!

Щастливи сме, че със своя комикс албум ИМАГИНЕРИУМ поставяме началото на новата поредица за комикси и графични издания ТУШ в Издателство ЕРГО. От своето създаване през 2002 г., издателство Ерго се е превърнало в синоним за висококачествена европейска литература и с всяка книга изпълва със съдържание своето мото: „За книгите с любов!“ https://ergobooks.eu/books/imaginerium-ot-emiliyan-valev-i-stanimir-valev/

А какво има във Вашия Имагинериум?

С огромно удоволствие споделяме с Вас трейлъра към нашия комикс албум ИМАГИНЕРИУМ! https://youtu.be/NYSR0fCHroc

 

Информация: Емилиян Вълев и Станимир Вълев

GSM:0878785563

[email protected]

 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.