Йордан Ефтимов е поет на месеца за февруари в Столична библиотека

20.02.2019
Снимка 1

Време: 21 февруари 2019 от 18.30 часа

Място: Литературен клуб, Столична библиотека

Нетрадиционен, провокативен, готов за предизвикателства,около Йордан Ефтимов не само автор, но и като личност, винаги е интересно. Миналата година излезе най-новата му стихосбирка „Доказани теории, окончателни експерименти“, но едва ли това ще е последният му експеримент. Все пак за „бъдещите му творчески планове“ ще разберем от самия него, а по-подробно в творчеството му ще навлязат двама доценти, единият от които също е поет и също е участвал в поредицата „Поет на месеца“ - Пламен Дойнов и Георги Лозанов.

Всичко това ще се случи на 21. 02. 2019 г. (четвъртък) от 18:30 ч. в Литературния клуб на библиотеката. Очакват се също стихове в изпълнение на автора, въпроси от публиката и раздаване на автографи.

Входът е свободен, а книгите на Йордан Ефтимов са изложени във витрина на втория етаж в Направление „Обслужване на читатели“ до края на месец февруари. 

Снимка: Пламен Шуликов

 

Информация: Петър Чухов

 
Йордан Ефтимов в "Диаскоп":
 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.