НОВИ КНИГИ: Диана Петрова и "Водната кула"

11.12.2018
Снимка 1

Издателство Рива  Ви кани на премиерата на новия роман на Диана Петрова „Водната кула”. Писателката ще представи петата си книга за възрастни на 13 декември 2018 от 19.00 ч. в клуб Книгата на ул. „Георги С. Раковски” №193 в София.

Участие в събитието ще вземат и актьорът от "
Вездесъщият / Omnipresent" и "Откраднат животВелислав Павлов, който ще чете подбрани откъси от романа, и Luben Dilov-junior, който ще сподели своето мнение за книгата.



Думи за книгата

Предприемачи от Израел откриват своя софтуерна компания в България. За да оправдаят инвестицията, българските програмисти имат трудна задача. Трябва да разработят продукт, който да подлъгва служителите със забавните си модули, така че те да прекарват повече време в мрежата и неусетно да вършат повече работа. Такова приложение би си купил всеки работодател, а това означава пари за инвеститорите.

Дали подобен стартъп ще преуспее, или ще се провали? Променят ли личния им живот лесното печелене на пари и нерегламетираното работно време? "Водната кула" е история за начинаещи програмисти, които получават повече свобода, отколкото могат да понесат, за ефекта на софтуерния сектор върху психичния живот на съвременния човек, за действителността в българските IT компании.

"Водната кула" спечели номинация на 
Литературен конкурс “Развитие” за 2018 г. 

* * * 
Входът за събитието е свободен, а книги ще могат да бъдат закупени и на място.

 

Информация: Издателство Рива

 

"Водната кула" в Диаскоп 

 

Диана Петрова в "Диаскоп":

 


 

© Христина Мирчева

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.